Expertise & goed advies

Ik ben niet altijd onzeker geweest over mijn tanden. Sterker nog: ik dacht nooit na over de glimlach die te zien was op foto’s. Pas toen ik begon aan een carrière waarvoor ik veel presentaties moest geven en regelmatig op de foto moest, kwam ik tot de conclusie dat ik een paar veranderingen zou willen wanneer het op mijn gebit aankwam. De witte Hollywoodlach die ik voor ogen had was nog ver van me vandaan, dus ik besloot om de experts van het Kleinsman Dental Center op te zoeken. Aan de hand van hun eerdere werk zag ik dat zij me de mooie lach konden geven die ik wilde.

De intake was snel en ik werd meteen goed begrepen. Ik besprak dat ik mooie tanden wilde, maar tegelijkertijd ook niet te nep wilde ogen. In de praktijk begrepen ze dat meteen, en ze verzekerden me er van dat ik een eindresultaat zou krijgen dat natuurlijk zou zijn. In overleg besloten we om tot een behandelplan te komen dat precies zou aansluiten bij wat ik wilde. Ik liet mijn tanden bleken en een aantal facings plaatsen. Het team van het Kleinsman Dental Center was van begin tot eind ontzettend behulpzaam en professioneel. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld aan het uiteindelijke resultaat van mijn behandeling. Achteraf kan ik zeker zeggen dat ik dichter bij mijn Hollywoodlach ben gekomen. Mijn tanden zijn witter en mooier, en ik voel me helemaal op mijn gemak wanneer ik voor een grote groep sta.