Professionele hulp bij Richard Kleinsman

Ik vind het altijd best vervelend om naar de tandarts te gaan. Ik ben niet bang voor de tandarts, maar vind het altijd zo’n vervelend werkje. De stoelen zijn vaak oncomfortabel en je zit vaak lang in dezelfde positie, zeker bij uitgebreidere behandelingen. Ik was dus op zoek naar een professionele kliniek, waar je naast goede zorg ook veel luxe krijgt.

Nu hoorde ik via via over het Kleinsman Dental Center, een professionele, luxe kliniek voor tandheelkunde. Dit was eigenlijk precies wat ik zocht. Ik nam contact op en plande een afspraak in om mijn tanden te laten bleken.

De kliniek zag er enorm mooi uit. Ook was de tandarts erg rustig en vertelde hij me wat hij ging doen. Ze hadden verschillende methodes om tanden te bleken, en de tandarts besloot het ZOOM systeem te gebruiken. Ik vroeg of we snel konden beginnen, maar ik kreeg eerst nog een uitgebreide behandeling om mijn mond goed schoon te houden. Dit zou ervoor zorgen dat de bleking langer stand zou houden, volgens de tandarts.

Ik had nog nooit mijn tanden laten bleken, maar het deed totaal geen pijn en het voelde ook niet raar. Door het ZOOM systeem waren mijn tanden in iets meer dan een half uur helemaal gebleekt. Ik ben erg blij met het resultaat en ga over een paar maanden ook zeker terug naar het Kleinsman Dental Center. Ze helpen je enorm goed en de kliniek ziet er niet alleen enorm modern uit, maar maakt ook gebruik van de modernste apparatuur.