Snel wittere tanden? Laat je tanden bleken door Richard Kleinsman

Bijna niemand heeft van nature stralend witte tanden. Door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en voornamelijk het drinken van drankjes als koffie en rode wijn, worden de tanden vanzelf een beetje geler. Vind je dit echt niet mooi? Dan kun je jouw tanden laten bleken.

Tanden bleken: wat houdt dit in?
Laat je jouw tanden bleken, dan wordt er een speciaal middeltje op de tanden aangebracht. Dit middeltje zorgt ervoor dat je tanden witter worden, maar ook voor langere tijd witter blijven. Laat je jouw tanden bleken, dan heb je in ieder geval enkele weken lang wittere tanden. Hoe lang je tanden precies witter blijven, is afhankelijk van de voeding die je eet en de dranken die je drinkt. Drink je veel koffie en/of rode wijn, dan worden de tanden sneller iets geler.

Meer weten over het bleken van de tanden? Kijk dan op de website van Richard Kleinsman voor meer informatie.

De tanden bleken voor een speciale gelegenheid
Veel mensen kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken voor een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan een bruiloft, maar ook aan iets eenvoudigs als de eerste dag op je nieuwe werk.

Overigens kun je je tanden ook laten bleken als je je onzeker voelt over de kleur van je gebit. Ben je het zat dat je altijd je hand voor je mond moet houden als je lacht? Dan is het bleken van je tanden ook iets voor jou.