Facings tanden laten maken: wat zijn de kosten?

Ben je niet helemaal tevreden over je gebit, dan kun je jouw gebit verbeteren door facings te laten plaatsen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen als je te maken hebt met een beschadigde tand, maar ook als je een verkleurde tand hebt of als je een tand hebt die een beetje scheef staat. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn van het plaatsen van een of meerdere facings tanden? Lees dan meer over de kosten van facings tanden in dit artikel.

De kosten van facings tanden: afhankelijk van diverse factoren
De kosten die je moet betalen voor het laten ontwikkelen en plaatsen van facings tanden, zijn volgens de professionele tandartsen van Kleinsman.de afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten van facings afhankelijk van het materiaal van de facings. Sommige materiaalsoorten zijn duurder, simpelweg omdat deze materialen mooier zijn en/of langer mee gaan.

Daarnaast zijn de kosten van je facings afhankelijk van de hoeveelheid facings die je wil laten plaatsen. Logischerwijs betaal je meer geld als je meer facings nodig hebt, simpelweg omdat hier meer materiaal aan te pas komt en omdat er meer tijd in het plaatsen van de facings zit.

De kosten van facings achterhalen: vraag een offerte aan
Je kunt er eenvoudig achter komen wat jouw facings gaan kosten door een offerte aan te vragen bij een professionele tandarts. Ben je akkoord met de offerte, dan kun je meteen een afspraak maken.