Expertise & goed advies

Ik ben niet altijd onzeker geweest over mijn tanden. Sterker nog: ik dacht nooit na over de glimlach die te zien was op foto’s. Pas toen ik begon aan een carrière waarvoor ik veel presentaties moest geven en regelmatig op de foto moest, kwam ik tot de conclusie dat ik een paar veranderingen zou willen wanneer het op mijn gebit aankwam. De witte Hollywoodlach die ik voor ogen had was nog ver van me vandaan, dus ik besloot om de experts van het Kleinsman Dental Center op te zoeken. Aan de hand van hun eerdere werk zag ik dat zij me de mooie lach konden geven die ik wilde.

De intake was snel en ik werd meteen goed begrepen. Ik besprak dat ik mooie tanden wilde, maar tegelijkertijd ook niet te nep wilde ogen. In de praktijk begrepen ze dat meteen, en ze verzekerden me er van dat ik een eindresultaat zou krijgen dat natuurlijk zou zijn. In overleg besloten we om tot een behandelplan te komen dat precies zou aansluiten bij wat ik wilde. Ik liet mijn tanden bleken en een aantal facings plaatsen. Het team van het Kleinsman Dental Center was van begin tot eind ontzettend behulpzaam en professioneel. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld aan het uiteindelijke resultaat van mijn behandeling. Achteraf kan ik zeker zeggen dat ik dichter bij mijn Hollywoodlach ben gekomen. Mijn tanden zijn witter en mooier, en ik voel me helemaal op mijn gemak wanneer ik voor een grote groep sta.

Richard Kleinsman: artiest

Tanden zijn het deel van het lichaam waar mensen het snelst op letten. Een imperfect gebit stoort ontzettend en kan een voor de rest perfect uiterlijk danig verpesten. Een mooi en verzorgd gebit daarentegen toont dan weer aan dat je zorg draagt voor je lichaam en geeft een veel positiever imago. Geen wonder dan ook dat heel wat mensen in de knoop liggen met hun tanden en een esthetische ingreep aan hun gebit op zijn minst overwegen.

Implantaten en facings bij Richard Kleinsman

Twee van de meest voorkomende ingrepen aan het gebit zijn implantaten en facings. Belangrijk hierbij is wel dat de ingrepen door een professional gedaan worden die weet met waarmee hij bezig is en bij voorkeur al heel wat ervaring heeft. Zeker een implantaat kost toch al behoorlijk wat en bovendien moeten zowel facings als implantaten nog jaren tot een mensenleven meegaan. De kleinste vergissing bij het plaatsen kan je dan ook duur te staan komen en voor veel problemen stellen. Een dergelijke professional is zonder enige twijfel Richard Kleinsman.

Tandarts van de sterren

Reeds actief sinds begin de jaren ’90 is Richard Kleinsman een echte ster in de wereld van de esthetische tandheelkunde. Samen met zijn broer runt hij het Kleinsman Dental Center waar heel wat bekende koppen de vloer platlopen. Logisch ook: het dental center steunt op een stevige reputatie en een grote mate van professionaliteit. Een ingreep laten doen in het Dental Center is een ingreep laten doen die goed is voorbereid en goed zal worden uitgevoerd.

Richard Kleinsman voor alle informatie over Facings

Ga je naar de tandarts, dan zijn er diverse behandelingen die je kunt ondergaan om jouw gebit te verbeteren. Eén van de populairste behandelingen voor het mooier maken van de tanden, is het aanbrengen van facings. Wil jij je gebit ook mooier laten maken, maar heb je geen idee wat facings precies zijn? Lees dan meer over facings voor de tanden op deze pagina.

Richard Kleinsman maakt tanden mooier met facings

Een facing is een laagje composiet of porselein dat uitgevoerd wordt in de kleur van je tanden. Het laagje wordt vervolgens op een of meerdere tanden geplakt, waardoor de vorm of kleur van een enkele tand of een groep tanden aangepast kan worden. In feite is het een soort extra goed plakkende sticker die je op de tanden aanbrengt, maar dan wel een sticker die precies lijkt op de rest van je tanden. Niet alleen op het gebied van kleur, maar ook op het gebied van vorm en materiaalsoort.

Wanneer heb je facings nodig volgens Richard Kleinsman?

Je kunt om diverse redenen in facings investeren. De tandarts Richard Kleinsman zet bijvoorbeeld facings in de volgende situaties:
– Bij het herstellen van afgebroken tanden.
– Bij het opvullen van spleten tussen tanden.
– Bij het maskeren van scheefstand van de tanden.

Tot slot kun je ook facings nemen om de kleur van een tand te verbeteren, zodat deze tand dezelfde kleur heeft als de rest van je gebit.

Een tandimplantaat: wat is dat precies?

Iedereen wil een mooi gebit, maar lang niet iedereen heeft van nature rechte, gezonde en mooie tanden. Heb je geen mooi gebit, dan kun je dit oplossen door een implantaat te laten plaatsen. Wat een implantaat precies is en wat het verschil is tussen een implantaat en een brug, lees je in dit artikel.

Een implantaat voor de tanden: een korte introductie
Een implantaat is een kunstwortel die van titanium wordt gemaakt. Deze materiaalsoort wordt niet voor niets gekozen, want titanium is een lichaamsvriendelijke materiaalsoort die goed kan hechten aan het bot. Op een implantaat wordt een kroon of kunstgebit geplaatst. Je kunt een implantaat dus gebruiken om een enkele tand te plaatsen, maar ook om een volledig gebit in je mond te laten zetten.

Het verschil tussen een implantaat en een brug
Veel mensen verwarren tandimplantaten met bruggen, maar volgens de expert Richard Kleinsman zijn dit twee verschillende producten. Een implantaat kan namelijk een ontbrekende tand of kies vervangen zonder andere tanden of kiezen in de omgeving te belasten en te beschadigen. Bij een brug is dit iets anders, want bij deze implantaatvorm moeten de gezonde, aangrenzende tanden of kiezen vaak wel beslepen worden. Doe je dit niet, dan kan de brug niet goed geplaatst worden en is het resultaat minder mooi.

Wil je jouw andere tanden en/of kiezen niet beschadigen, dan kies je in overleg met de tandarts voor het plaatsen van een hoogwaardig implantaat.

Snel wittere tanden? Laat je tanden bleken door Richard Kleinsman

Bijna niemand heeft van nature stralend witte tanden. Door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en voornamelijk het drinken van drankjes als koffie en rode wijn, worden de tanden vanzelf een beetje geler. Vind je dit echt niet mooi? Dan kun je jouw tanden laten bleken.

Tanden bleken: wat houdt dit in?
Laat je jouw tanden bleken, dan wordt er een speciaal middeltje op de tanden aangebracht. Dit middeltje zorgt ervoor dat je tanden witter worden, maar ook voor langere tijd witter blijven. Laat je jouw tanden bleken, dan heb je in ieder geval enkele weken lang wittere tanden. Hoe lang je tanden precies witter blijven, is afhankelijk van de voeding die je eet en de dranken die je drinkt. Drink je veel koffie en/of rode wijn, dan worden de tanden sneller iets geler.

Meer weten over het bleken van de tanden? Kijk dan op de website van Richard Kleinsman voor meer informatie.

De tanden bleken voor een speciale gelegenheid
Veel mensen kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken voor een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan een bruiloft, maar ook aan iets eenvoudigs als de eerste dag op je nieuwe werk.

Overigens kun je je tanden ook laten bleken als je je onzeker voelt over de kleur van je gebit. Ben je het zat dat je altijd je hand voor je mond moet houden als je lacht? Dan is het bleken van je tanden ook iets voor jou.